WWW.RESTAURANTBELLEVUE.NL

Trouwen in het pittoreske vestingstadje Willemstad? Veel bruidsparen gingen u al voor! Restaurant Bellevue ligt direct aan de haven en is een prachtig decor voor de mooiste dag van uw leven. Voor zowel het feest als de ceremonie bent u gedurende het hele jaar van harte welkom!

 

WWW.BROOKLYNBEACH.NL

Het strand bij Domburg is een prachtige omgeving voor een trouwfeest, diner en bruidsrapportage. Omgeven door de zee, het strand en de duinen genieten de feestgasten van een heerlijk diner en een fantastisch feest. Een bruiloftsfeest kan zo ideaal gecombineerd worden met een ceremonie op het strand. De trouwambtenaar sluit het huwelijk met de zee en de branding op de achtergrond. Uiteraard is er ook binnen genoeg ruimte voor een sfeervolle ceremonie.

WWW.CLUBNAUTIQUE.NL

Geeft u de voorkeur aan een strandpaviljoen dichter bij de randstad? Neem dan een kijkje bij Club Nautique in Zandvoort. Dit strandpaviljoen is het hele jaar geopend, heeft de beste keuken van deze populaire badplaats en kan zowel uit de voeten met intieme bruiloften als grote feesten. Tot wel 500 personen kunnen bij Nautique terecht.

 

 
Naar boven